Poslovna ulaznica

SPECIJALNI PAKET POGODNOSTI ZA POSLOVNE POSETIOCE

Beogradski sajam kreirao je specijalni paket za poslovne posetioce i goste na predstojećem 47. Međunarodnom sajmu građevinarsta- SEEBBE, kojima je moguće ostvariti sledeće pogodnosti:

  • Ulaznica za sva četiri dana sajma
  • Registracija i kreiranje poslovnog profila za pristup bazi izlagača i online zakazivanje sastanaka (Business Talk)
  • Pristup Business Lounge (Hala 1 galerija) - free Wi-Fi, toplo i hladno osveženje, mesto za kratke poslovne sastanke, korišćenje računara i štampača


Cena paketa pogodnosti je 2.500 RSD a plaćanje unapred prema izdatoj profakturi.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj paket molimo Vas da kontaktirate visitus@sajam.rs

*** Beogradski sajam nije u mogućnosti da izdaje pozivna pisma za poslovne posetioce

Organizator
Sponzor
Partner
Hotel partner
Lokacija

Beogradski sajam

Bulevar vojvode Mišića 14

Belgrade, Srbija

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.